2015. november 7., szombat

Itt van az ősz, itt van újra... (DIY) - Part 1

Most egy kis őszies hangulatú, DIY-jel jöttem nektek! ^^ Mivel sokan szeretik a baglyos mintát, bagoly figurát, gondoltam valami ilyesmivel rukkolok elő! ^^Ami kell hozzá:
- Wc papír guriga
- Festék
- Színes papír (bármilyen amilyet akarsz)
- Fehér, fekete lap (ez a szemekhez kell, de én a feketét megoldottam fekete filccel :D)
- ragasztó
- olló (kicsi, nagy)

1.) Az első dolgotok, hogy veszitek az egyik gurigát, majd nekiálltok festeni:

2.) A következő lépésben tegyétek félre, majd vegyétek elő a színes papírjaitokat:3.) Vegyetek elő egy 5 forintost (vagy ha van olyan mágikus eszközöd, akkor körzőt) és kezdjétek el körberajzolni, mind két papíron, majd ha ezzel végeztél, a fehér papíron rajzold meg a szemeket is (kicsit egyen nagyobb, az 5 forintosnál)Ha ezzel végezetetek akkor rajzoljátok, meg a lábakat, a csőrt, és a szárnyakat is :)  :
4.) Miután ezzel megvagytok vágjátok ki őket:


5.) Most vegyétek elő a bagoly alapjaitokat és (ha csak díszt akartok belőle), akkor horpasszátok be a guriga tetejét, és így kapjuk meg a bagoly füleit! ^^ Viszont ha ceruzatartót, vagy ilyesmit akartok belőle, akkor is horpasszátok be, majd a horpadást "húzzátok ki" és vágjátok le ott ahol meggyűrődött. Így ugyanúgy füleket kaptok, csak tudtok bele is pakolni^^ (én ezt nem csináltam meg)  :
 6.) Most kezdjétek el felragasztatni a dolgokat, lentről felfelé: először a lábakat, majd a "tollakat", félúton a szárnyakat, majd megint tollat, ezután a csőrt, és végül a szemeket. A végeredmény ilyesmi lesz :D : 


Az enyém kicsit gülü lett, de no problemRemélem elnyerte a tetszésetek ez a  kis DIY! ^^ Ha bármi kérdésetek van, akkor nyugodtan írjátok le! ^^ Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Copyright © 2016 Everything okey-dokey... , Blogger